Zoeken naar:

WAPENSTALLING.NL is specialist in de opslag van jacht en sportwapens. Kwaliteit en Betrouwbaarheid voor een scherpe prijs. De opslag voldoet aan de wettelijke eisen en strenge normen volgens het VRKI. In de stallingsruimte vind klimaat controle plaats waardoor uw wapens in topconditie blijven. Klanten hebben niet de mogelijkheid om wapens in de hoog beveiligde ruimte te bezichtigen. Voor de stalling wordt uw wapen gecontroleerd, Kortom, veilig en goed.

Korte termijn stalling

DuurVanaf 1 maand – zolang een wapen verlof of jachtakte voorhanden is
DoelVeilige opslag tijdens vakantie, ziekte, zakenreis of bijzondere prive situatie
WerkwijzeWapen blijft staan op het verlof of jachtakte van de eigenaar
OptieKorte termijn stalling kan eenvoudig omgezet worden naar lange termijn stalling
Ophaal en brengservice beschikbaar. Bewaring van wapens kan ook in opdracht van Politie Korpscheftaken plaatsvinden.

Lange termijn stalling

Duur6 maanden tot 3 jaar
DoelOverbruggen van een langere periode, ingeval dat u teveel wapens heeft, of disciplines voor langer tijd niet kunt schieten, of misschien uw wapens wens te bewaren voor uw kinderen of kleinkinderen.
WerkwijzeWapens worden overgeschreven naar de erkenning van WAPENSTALLING.NL en blijven uw eigendom, dit gebeurd direct tijdens het brengen op tijdens het ophalen.
Optie
De eigenaar kan ten alle tijde beslissen of de wapens gestald blijven of ter verkoop worden aangeboden. Dit geeft rust en voorkomt dat u ongewenste beslissingen moet nemen.
Ophaal en brengservice beschikbaar

Verkoop in opdracht

DoelWAPENSTALLING.NL verkoopt uw wapen(s) voor duidelijke commissie
WerkwijzeUw wapen(s) wordt volledig gereinigd om een mooie fotoshoot te maken, vervolgens wordt een professionele omschrijving gemaakt en het wapen(s) ter verkoop aangeboden op een geselecteerd internet platforms. Het transport en export documentatie naar de nieuwe (Europese) klant wordt volledig afgehandeld WAPENSTALLING.NL. Uw wapen(s) wordt voor de verkoop overgeschreven naar de erkenning van WAPENSTALLING.NL om een snelle verkoop afwikkeling mogelijk te maken.
Optie
U kunt uw gestalde wapen ten alle tijdens voor consignatie verkoop aanbieden, uitgaande dat uw wapen een handelswaarde heeft van boven de 1.000 euro.

Inkoop

U kunt uw wapens maar ook volledige jacht / schietsportuitrusting aanbieden aan WAPENSTALLING.NL.

WAPENSTALLING.NL kan op locatie de totale overdracht afhandelen, u ontvangt de benodigde papieren voor Politie korpscheftaken en de wapen(s) en uitrusting wordt direct meegenomen.

Voor aankoop zal een expert uw wapens beoordelen op slijtage en gebreken om tot een eerlijke inkoop prijs te bepalen. Wapens waaraan technische modificaties zijn uitgevoerd door een niet erkenninghouder of erkende wapenmaker worden niet ingekocht.

Ophaal & breng service

WAPENSTALLING.NL kan wapens ophalen & brengen wanneer het u aan tijd ontbreekt.

De ophaal service is een goede oplossing wanneer u wapens van nabestaanden heeft welke snel en vakkundig opgehaald moeten worden. De ophaal service werkt discreet en in samenspraak wordt de ophaaltijd en dag afgesproken.

De kosten van de ophaal en brengservice worden bepaald aan de hand van de afstand tussen de ophaal locatie en het locatie van WAPENSTALLING.NL. In urgent situaties is een spoed collectie mogelijk.

Informatie

Graag bespreken we met u de mogelijkheden,

INFO@WAPENSTALLING.NL of 06-43985696